95

Ätit en riktig Devon Cream Tea!

96

Äta Fish and chips

England week 2 ! :)

Nu är jag redo för sängen.
Kan säga att dom verkligen gillade kladdkaka! haha :)
Jag har varit och shoppat lite grejjor under den senaste veckan, en ring (mer blir det), Tyllar, muffinsformar, present till systsern osv :)

Imon ska jag vara in tha pastryroom, kommer bli stressigt för många kommer inte vara där imorgon!
Men idag gjorde jag Vanilla slice,ecclecake, och några mer saker, kommer inte ihåg :D

Jag ska maila "läraren" och säga att jag vill åka till Eden projekt! blir intressant det här :)

England day 1

Nu sitter jag här på flygplanet, flyger för första gången, jag var nervös och jag är fortfarande nervös inför landningen, jag menar hur känns det?

Det första värsta är över, det jag har varit riktigt nervös och osäker på är när jag var på flygplatsen,  jag visste inte hur någonting gick till, men som tur var följde pappa med mig ända till gaten, efter det förstog jag väl lite själv.

Ah nu lutar flygplanet neråt! Det här är lite läskigt J ..   jag vet tyvärr inte om jag glömde min usb sladd till kameran, det hoppas jag inte på ! då kan jag ju inte lägga in bilder, men en massvis med bilder kommer jag att ta.

Min värdfamilj verkar jättetrevlig,  jag ser fram emot att träffa dom, men kommer bli nervöst det med !

Sen så fick jag ett mail av min lärare eller vad hon nu är, att imon så ska vi till ett ställe som heter Cornwall,  jag googlade på det och det såg hur mysigt ut som hellst! Hoppas på ännu bättre :D

Har sovit 3 timmar inatt tror jag, och jag fick min första gäspning nu, kommer somna gott ikväll!

Jag kommer återkomma med bilder och mer om hur min värdfamilj är osv, åh va kul detta ska bli!

 



Ajuste, jag åker i ett jättelitet plan! Men jag hörde att det här var inte det planet vi skulle åka med igentligen, kanske för att det inte är så många som faktist åker just nu, eh jag vet inte :D men litet är det iaf!

Nu skriver jag också massa onördiga grejjer antagligen för att fördröja tiden, måste spara batteri på datorn så jag kan ha den på bussen från London – Plymouth  eftersom att den resan tar 4,5 timmar hehe!

Åh jag kommer sakna många!


Ajuste, Sandra kom till mig igår och lämna lite saker, tyvärr så visste jag inte om man fick ha penna på flyget eftersom att det faktist är spettsigt , så får klara mig utan sudukonL men den kommer komma till användning! Aaahhh det kittlas i magen haha, pinsamt om jag börjar skratta :D

Va mycket text min blogg kommer få nu! Ingen kommer orka läsa men jag kommer tycka att det kommer vara roligt att läsa igenom allt sen J Ne nu blir det fortsättning på Harpan! Puss

98: flyga flygplan

Nu sitter jag på Heathrow och vill veta vart min buss går, kl här är nu 9:15 , 10:15 svensk tid.  Min buss kommer tyvärr 11.50 här nere, och om en stund får jag väl reda på vart den går. Jag börjar bli kissig men är väldigt rädd för att gå på sådana dass som finns vid bussterminaler osv, säkert massor av flatlöss som hoppar omkring!


Jag hittade mitt bagage och det är i goda händer hoppas jag J 

97: åka raka rullband! Alltid velat göra och så fanns det här, klart jag passade på :D

Såg ingen som gick i mitten faktist, den som gör det lär känna sig ganska uttittad haha, men det var roligt J usch, duvorna är ännu tamare här L dom går runt mina ben inomhus, usch! Försökte fatkist stampa lite mot den men ingen reaktion, skulle nog inte få det om jag försökte hoppa på den heller!

Landningen av flyget var awesome! Såg över England och det var riktigt häftigt faktist.

Jag har stått ute lite, i min nya vårjacka, frös inte ens och jag ska till ett ännu varmare ställe, känns bra! Mindre bra är dom 4,5 timmarna jag ska åka, måste kissa innan! Haha.

Jag har verkligen jättetråkigt just här, oj nu kommer en jättetrevlig dam faktist J men det var inte mycket med det J ,  Det är ju asiater överallt? :o va hände där :D .

Längtar längtar längtar, undra om jag ska ringa till min 3veckors mamma? Nä jag vågar nog inte och det är för dyrt :D om hon inte är där gör jag det!

Förövrigt var tanten i informationen hur trevlig som hellst och gav mig tummen upp, att dom inte tröttnar på alla frågor :D jag måste varit jobbig !

Oj vad batteriet tar slut fort på datorn! Knappt använt, eller jo men ändå, och det är 55% kvar. Haha får nog lägga ner datorn nu igen innan jag blir rånad! Puss


Ser folk komma in från flygplatsen i mössa osv, sen ser jag folk komma med flip flop, flip flop redan nu ? visst det är väl varmare än i Sverige nu, men det är fortfarande kallt! Stackars fötter!

Nu kommer väl min buss upp snart så jag kan få se!  Samlar jag mod till mig så frågar jag någon om dom har toa på bussen, det borde dom ha men för att vara säker! J

Jag sitter och har knappat min någon Engelsk radiokanal, det var nyss Granade, när kommer man bort från den?  Dom har ju inte direkt bäst musik, hittar absolut inget bra!

Jag börjar tveka om det faktist är den lappen jag fått som jag ska ge till bussgubben, tänk om det inte är det, då är det ju pinsamt! Haha

Kommer också få träsmak i rumpan! Oj vad jag klagar, får väl vara lite positiv, det är nu mindre än 2 timmar kvar, kanske hälften av tiden jag suttit här eller något, men min mage krampar! Nej nu klaga jag igen,

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva! Blir kanske distraherad av den brittiska jag hör ur hörlurarna! Det låter jävligt gött.  Tänker också på Kattys när jag hör dialekten för vi brukade prata engelska med varandra och hon gillade den dialekten och pratade så!

Har inte hunnit göra så mycket läxor, eftersom att jag har haft fullt upp, tänkte jobba med projektarbete här borta också, vi ska intervjua äldre människor så varför inte ta i England också?


Nu är min buss på tavlan! Äntligen haha :D jag vet vart jag ska ta vägen nu faktist, tur det J mamma är helt hysterisk där hemma efter att få veta om jag hittat vart jag ska osv, me det löser sig! Nu är det faktist bara 55 min kvar! Weeiii  och solen har kommit fram lite imellanåt! Längtar tills sommaren, vill bli brun jag,  tänkte att jag kan ju sitta och spela lite här för kommer nog inte ägna mig så mycket åt datorn på bussen faktist, bara skriva om jag sett något intressant J Puss



Har suttit på bussen i snart 2 timmar, inte halvvägs än! Bussen är ganska full och jag sitter tuvärr på en ytterplats! Hon brevid mig sover och det har jag också gjort, tror jag har vaknat över att jag har snarkat också haha! Pinsamt ;D

Köpte en chokladbit förut för att ha på bussen, jag kollade på mackor men visste inte om man åt dom bara så och de kanske inte var så gott, jag har svårt att testa saker jag inte ätit förut, ja jag är ganska kräsen också!.

Nu när jag kollar ut ur fönstret så är det typ 10000 bilar som bara står där som jag kunde fått! Då hade dom varit till nytta, men andra sidan vägen så är det jättegulliga hus! Åh vad jag gillar hus! :D

Det här är ganska likt Sverige men ändå inte!,  jag menar, jag ser en massor av åkrar, men ändå sjukt mycket hus !  Juste, såg en hel hage med vita sjärtisar, åh!

Kan inte fatta att det är jag som åker! 

Har pratat lite engelska idag också!  Aja ska väl ta och spela lite! Puss

 


 

Kom precis ”hem” efter en rundtur i staden, att detfanns så mycket historia bakom allt!

Jag såg halvrivna kyrkor och massa andra gamla hus och dom olika murarna som skulle skydda mot fransmännen .  mycket förstördes under 2a världskriget. Det  var faktist riktigt intressant  och lärorik tur! Mycket fint :)


99

Opera!

Trodde jag aldrig, men de var faktist fint!

<3

Jag är samma som förut, men min skönhet tagit slut. 
Älskar du ej mer, hata mig inte, jag ödmjukt ber.

10 minutes baby !



RSS 2.0