Han sattsar stort idag o.O



Hade de vart jag hade jag legat på sjukan ;)

Jessica fyller 20 idag! Grattis <3






Jag  älskar dig  syster ! <3

Bilderna talar för sig sj. fast det är imon hon fyller 20! :D





Klippt


Idag var jag och klippte mig, ledsen för längden, alldeles för kort! :(. men de växer ut, bra att jag klippte de igentligen, de behövdes. men jag vill ha mitt långa tbx :(..

Gomorgon

Jag har världens störande alarmsignal men ändå vaknar jag inte av den utan jag stänger av den i sömnen och sen vaknar, kommer inte ihåg den iaf. menmen.
Nu sitter jag här, mår illa som om jag vet inte vad, kollade i frysen efter bröd förut, inget som lockade. vi har knappt någon mjölk för de ska mamma ha till sitt kaffe osv,  lär köpa macka påväg till skolan eller något.

Jag har en lektion idag, slutar vid halv 10, då blire att åka in till stan köpa lite lök och tomat osv, för jag ska göra köttfärrssås idag jag :)

Jag beöver städa mitt rum, som vanligt :o


åh jag orkar inte!.  nu ska jag klä på mig å dra mig till bussen strax.

Puss!

passiv fetning

Det var en helt vanlig dag med ovanligt mkt kaos, alla smsar alla om ifall vi har lektioner eller inte. sluta med att vi faktist hade 2 inställda lektioner. så jag hade bara den kära mattelektionen på eftermiddagen med en kärring som tydligen har en kokt hjärna .

Jag träffa faktist min mysiga lilla fittpillenilla på den fantastiskt underbara matten som man inte alls kommer få ig på :).

Efter lektionen gick jag,nilla å emma in till hemköp och köpte smått och gott. sen vidare till åhlens. sen bussen hem.
Från ingenstans kommer jag å tänka på, varför har inte chips samma passiva effekt som cigg? Då kom nilla på namnet: passiv fetning.  Passiv fetning = personerna runt om blir feta å finniga eller w/e när man själv äter chips? Precis så! :)

Nu ska jag fixa mig lite till sen vidare! Puss

idag och igår och väldigt förkyld :o

Ligger och tar det lugnt och är förkyld  som en gris. mår piss!. menmen. för övrigt är de bra, synd att inte solen skiner varmt bara :(. då hade jag gått ut och solat, men nu är det faktiskt rätt kallt ute :o

Igår åkte jag till totte, men så skulle jag fortsätta några hållplatser för dom va å spela lite fotboll, så de blev lite spelandes för mig också, det var kul :D
längtar  efter mer spelande :)


:(

vafan då.   Totte blev framflyttad till någon dag pga att dom inte hann med honom idag, så får han 1200 för de. kunde varit jag! :(

lite allt möjligt

Stackars Totte som ligger på sjukhus nu som bara väntar på att bli sövd, så dom kan gå in i munnen å skära ut mandlarna på dig :(
opereras kl 2... fan, då hinner man kanske inte besöka dig :O, men du ska veta att jag vill de iaf (:


Just nu väntar jag på att klockan kan bli typ lite längre fram iaf, så ska jag ta mig ner till banken och fixa ett nytt leg (Y)

Bild från solningen


R.I.P

som sagt. R.I.P käre plattång. du somna in i värmen :(

Varför ska allt hände nu? när man är fattig.  jag har tappat bort mitt leg så ska köpa nytt kostar la 400? jag behöver en ny bikini, skor, plattång, vågtång, andra saker som tex kläder osv :o  fiiifan. så kommer jag säkert inte få något sommarjobb heller.  jag tycker man ska få pengar på sommaren eller iaf mer i studiebedrag.   Allt blir ju bara dyrare men våra pengar ändras fan inte :/

menmen :D. jag är hos totte nu. och vi har solat i flera timmar och mina fräknar bara förökas :o inte kul.

Jag är glad, glad för att det är sommar snart! :D

Ha en trevlig dag!

:o

Varför föräter man sig inte på choklad och godis? jag har inte lyckats iaf :(

Some day..

Någon dag ska vi åka buss.... gå och klättra upp för det där berget, utsikten över Göteborg är obeskrivlig , och ta härliga kort!


YOU                                 ME                  AND THE MOUNTAIN


<3

Tess klipper Signer


Innan



Efter


;)


Lite från Tottes 20-års fest

Gjorde en Gaistårta till Totte ! :)



Lite från Malins födelsedagsfest


:)

sry, har inte kunnat lägga in bilder på typ, en tårta jag gjorde till totte för han har fyllt 20!  grattis till han :D . det kommer bilder snart å då har jag jävla massa att skriva om ;D. puss<3

RSS 2.0