Ensam hos Totte :o

Totte är på sjukhuset, jag sitter vid hans dator :O  nämen ;D
så jag ahr haft rätt tråkigt, men kollat på kläder och skor :D hittade lite grejish på rea :D

Skorna(249,  annars 448) och jackan (199.  annars 299) :D



Totte väckte mig imorse hoppandes på sängen så jag typ flög " TESS JAG VILL HA FRUKOST" *happyfejs* xD .   jag börja skratta men va fortfarande helt död :)  nu är jag trött !  tack totte, verkligen TACK!
;)

Amazing Thai !

Var på Amazing Thai me några underbara filurer igår!, Ida, Yasse, Anna och Nina , det var hur mysigt som hellst! vi å våra samtalsämnen, love it! :D.
Efter det så gick vi på stan 1 timme å kolla lite kläder :D jag hitta en kofta på rea (Y) , den va mysig :D  sen skulle jag köpte ett par strumpbyxor som jag köpte för nån vecka sen men dom gjorde en katt sönder -.- men de fanns inte min storlek så ska köpa på ett annat ställe idag.




Mols&Molt

Mols och Molt ska sola någon dag, det ska bli mys och härligt !


orkarintemer.

Morgonen! <3

Jag försov mig imorse och vakna av att folk från klassen smsa : Var e du ?  osv. 
så va klockan 20 i 8, så tänkte jag ta 8 bussen men då hadej ga varit framme vid 9 å då äre typ bara en halvtimme kvar på lektionen
så de va väl ingen ide plus att det var första och sista lektionen idag så a..
menmen, jag gick å la mig igen. så gick jag upp vid 12 och satte mig vid datorn. 
katten mjaoua lite  men jag orkade inte bry mig. men så öppnades min dörr med ett hastigt ryck av min syster men hon såg mig inte så sa jag något. kom inte ihåg vad men a,  så tyckte hon att hon hörde något så gick hon till baka å såg mig å blev rädd som fan. här beskriver hon situationen:


"O.M.G! Jag har vart vaken sen klockan 10.00. När jag vaknade trodde jag att det bara var jag och mamma som var hemma. Jag fixade frukost och satte mig vardagsrummet för att kolla på våra bästa år och top model. När top model är slut så hör jag katten mjao'a utanför någon dörr. Antingen ytterdörren eller från min syrras rum. Så öppnar jag syrrans dörr men det fanns ingen katt där. Så kom det en röst från min syrras rum och jag tänkte "vem fan va de som sa något?:O" Lät som en basröst, dvs från en man.. Så jag släpper först in kattjäkeln genom ytterdörren och smyger tillbaka till min syrras rum och öppnar dörren igen, för att den hade stängts igen. fyfan vilken hjärtklappning jag hade, så öppnade jag och kollade in så satt min syrra där och säger "stäng!!" helveteeee vad rädd jag blev! Flög upp i taket med ett jävla liv. Jag hoppade till och skrek till hon bara "men gud! vad fan är det med dig" och jag bara skriker "VAFAN!!! ÄR DU HEMMA?! HAR DU SUTTIT PÅ DITT RUM I 2½ TIMMA OCH INTE GJORT IFRÅN DIG ETT ENDA LJUD! WTF! JAG TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖÖ!!!" och det enda hon kan få ur sig är "stäng dörren!" typ... hallå eller!"

Och en bild på min Syser<3


<3

Saknar dig Kattys <3


ojdå :)

Göteborg (:

Danmark! <3

Hej! :D. jag hade det väldigt bra i Danmark, eller a inte direkt i Danmark för de va snöstorm där med å allt va typ stängt, men båten va himla trevlig asså :D <3



man e SÅ snygg på morgonen, i know :D


Gick på båten :)





Klart dom 2 somnar på vägen hem

Totte bjöd mig på en p2 :D ty<3

PANIK?!

Nu har jag och Totte fruktansvärt tråkigt. va ska man göra? tips  ? :(  behöver de! .  vi vill inte ligga och dö ju :(



.

Det här suger.


NOT!

Nu vart jag glad igen :D Puss<3

Äntligen? ;)

ja som sagt ÄNTLIGEN får jag se mitt hemland höhö :D . ska åka till Danmark på lörda me Totte och hans familj, det sak bli så kul å äntligen få känna att man reser någon stans :D 
Det ska bli så kul om allt blir som planerat, dricka på båten osv ( hoppas du får de totte) .

Iaf, Vart på akuten hela morgonen me stackars totte :( . menmen hoppas de blir bättre !  :)



Aja, igår kolla jag å han på film, en skräckfilm, men den va alldeles för läskig. klarade av att kolla på den i 36 min,  plus att de handla om en båt, å ska åka båt på lörda ju. så jag tror vi ska kolla på den efter resan xD . sen starta vi en annan film fast de va också en skräckfilm så stängde av direkt sen en annan de råka också va lite av en skräckfilm men int så läskig så vi kolla på den men jag somna tydligen till den :) .

Sen saknar jag nåra speciella :) <33

Alla hjärtans dag!

Det är den här dagen många är upptagna faktist, och jag tror att alla vill va det med.  men det är jag inte :( så fråga mig gärna om jag vill göra ågot. dt vore snällt :D.  får se vilka erbjudanden man får höhö :P.  aja

Glad alla hjärtans dag allihopa! <3



Och sandra, förlåt <3

Fritsla ! <3

I fredas åkte jag till Fritsla då (: , träffade Erik och Daniel,  vi kollade mest film ( mirrors, the unborn, sommaren med göran och 9 )  fast sista låg jag å Daniel och sov till, mysigt :D .

Vi besökte ett lan i typ 5 min, ville se om manne va där men de va han inte så han kan ta sig i rumpan :)

Tack för en kul helg <33




♥ ♥ ♥

Ta fram barnet i dig

ja som sagt, idag åkte jag faktist lite pulka :D har jag inte gjort på länge :P.  fast så lärde jag mig köra lite cross, en asgullig sådan :D


Matte (:

Borås då :D

Lörda igen med shopping i Borås!  mysig dag :)




Sista dagen..

Japp, då var det sista dagen på praktiken i fredas :(.. menmen,  jag fick iaf göra en egen tårta och såhär blev den. riktigt god :D . innehöll choklad :)

 

 


RSS 2.0